×
Μενού

Proto TDI Complete Deck Package

Περιγραφή

Αναβαθμίστε το stunt scooter σας με το Proto TDI Complete Deck Package! Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε τρελές βόλτες και απαράμιλλη απόδοση στο δρόμο με το πρωτοποριακό μας πακέτο από τους πρωτοπόρους της καινοτομίας στα scooter, την Proto Scooters.

Αποκτήστε το πλήρες πακέτο καταστρώματος και:

  • Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και χρήματα: Αποκτήστε όλα τα βασικά εξαρτήματα για ένα τρελά καλό deck σε ένα βολικό πακέτο.
  • Ζήστε την εμπειρία της απαράμιλλης αντοχής: Απολαύστε την υψηλότερη αναλογία αντοχής προς βάρος μεταξύ των καταστρωμάτων της Proto, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη αντοχή.
  • Γλιστρήστε με μέγιστο έλεγχο: Το μεγαλύτερο πλάτος και ο βαθύτερος κοίλος σχεδιασμός σάς προσφέρουν τρελό έλεγχο και σταθερότητα για αυτά τα τρελά grinds.
  • Επιλέξτε την τέλεια ρύθμιση: Ρυθμίστε εύκολα το σύστημα πέδησης με το ενσωματωμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο USB (Universal Braking System) της Proto.
  • Εγγυημένα ομαλά grinds: Ο σχεδιασμός FM (Flush Mount) με τα ίσια κυλινδρικά pegs και τα άκρα του καταστρώματος εξαλείφει το δάγκωμα του τροχού για βουτυρένια ομαλά grinds.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το σκούτερ με το πλήρες πακέτο καταστρώματος Proto TDI. Παραγγείλτε το δικό σας τώρα!

Προβολή όλων

SkatePro