×
Μενού

Dragon Formula V6 Wide ρόδες για Skateboard 4-Pac

(2)
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Δείτε επίσης

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να κυλήσετε με στυλ και να κατακτήσετε τους δρόμους με τις ρόδες Powell Peralta Dragon Formula V6 Wide Skateboard Wheels 4-Pack. Κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας premium ουρεθάνη, αυτές οι ρόδες εγγυώνται μια ομαλή και ελεγχόμενη οδήγηση κάθε φορά που βγαίνετε στο οδόστρωμα. Πείτε αντίο στα ανώμαλα εδάφη και βιώστε μια άνετη, γλιστερή αίσθηση με κάθε ώθηση.

Με την εντυπωσιακή σκληρότητα των τροχών 93A, οι τροχοί Powell Peralta Dragon Formula V6 Wide Skateboard προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και πρόσφυσης, καθιστώντας τους ιδανικούς για όλους τους τύπους στυλ σκέιτινγκ και εδάφους. Είτε τρίβετε ράγες στο skate park είτε ταξιδεύετε σε δύσβατους δρόμους της πόλης, αυτοί οι τροχοί θα εξασφαλίσουν βέλτιστη πρόσφυση και σταθερότητα. Επιπλέον, το πακέτο 4 τεμαχίων σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε όλες τις παλιές σας ρόδες ταυτόχρονα, παρέχοντας μια σταθερή οδήγηση και μια νέα, φρέσκια εμφάνιση για τη σανίδα σας.

Στα Powell Peralta Skateboards, συνδυάσαμε την τεχνολογία αιχμής με σχέδια εμπνευσμένα από τους skaters για να σας προσφέρουμε εξαιρετικό εξοπλισμό skateboarding. Εμπιστευτείτε την κληρονομιά της Powell Peralta και ανεβάστε το skateboard σας στο επόμενο επίπεδο με τις υψηλής απόδοσης ρόδες μας Dragon Formula V6 για skateboard.

*Δεν περιλαμβάνονται τα ρουλεμάν και οι αποστάτες.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
56mm
Φάρδος ρόδας:
36mm
Ρουλεμάν:
Δεν περιλαμβάνεται
Σκληρότητα ρόδας:
93A
Υλικό ρόδας:
Premium Urethane
Ρόδες ανά σετ:
4
Spacers:
Δεν περιλαμβάνονται

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

κριτικές   (2)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (2 κριτικές)

SkatePro