×
Μενού

Atomic Redster S5 Skate Cross Country Package

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το πακέτο Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package. Ετοιμαστείτε να βγείτε στις πίστες αυτό το χειμώνα με το πακέτο Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package! Αυτό το πακέτο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το σκι cross country και είναι ιδανικό για κάθε νεαρό σκιέρ που θέλει να ανεβάσει τις ικανότητές του στο επόμενο επίπεδο.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει την επιλογή σας από:

  • Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic Cross Country σκι: Τα σκι Atomic Redster C9 Skintec Junior Cross Country είναι μια εξαιρετική επιλογή για νεαρούς σκιέρ που αναζητούν ένα σκι που θα αποδίδει σε ευέλικτες συνθήκες.
  • Δεσίματα Atomic Prolink Access Junior Classic Cross country: C9 Skintec Junior: Αυτές οι δέστρες είναι εύκολες στη χρήση και την προσαρμογή και ταιριάζουν πολύ καλά στα σκι Atomic Redster C9 Skintec Junior cross country.

Εκτός από τα σκι και τα δεσμά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα ακόλουθα προϊόντα στο πακέτο σας:

  • Κλασικές μπότες cross country: Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα δημοφιλή μοντέλα.
  • Γάντια ή γάντια: Επιλέξτε ανάμεσα σε γάντια ή γάντια από κορυφαίες μάρκες που κρατούν τα χέρια σας ζεστά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Τσάντα SkatePro για σκι cross country: Αυτή η υψηλής ποιότητας τσάντα έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκι cross country και μπαστούνια.

Με το Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package, μπορείτε να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το σκι cross country σε ένα βολικό πακέτο! Κάντε κλικ για να παραγγείλετε το δικό σας σήμερα!

Προβολή όλων

SkatePro