Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
CCM

Tacks 9080 παγοπέδιλα Ice Hockey

(2)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Η μπότα 9080 από την CCM έχει ανανεωθεί με μεγαλύτερη ανατομική εφαρμογή και μεγαλύτερη αντοχή. Το τέταρτο πακέτο έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία 3D-lasted, δίνοντας στον παίκτη μια εξαιρετική αίσθηση κλειδώματος της φτέρνας και ολόκληρη η μπότα προσαρμόζεται πολύ καλύτερα στις καμπύλες του ποδιού. Η μπότα είναι πραγματικά ελαφριά και διαθέτει θερμοδιαμορφούμενο πυρήνα με επένδυση από το υλικό TotalDri, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εσωτερική μπότα θα παραμείνει όσο το δυνατόν πιο στεγνή.

Η προστασία από το δάγκωμα της δαντέλας αντιμετωπίζεται από μια ενισχυμένη γλώσσα πάχους 10 mm για μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τα κάτω μέρη αποτελούνται από τη βάση SpeedBlade 4.0 της CCM με δρομείς SpeedBlade από ανοξείδωτο ατσάλι. Συνδέστε το σε μια άκαμπτη κοίλη ενισχυμένη εξωτερική σόλα TPU με σύστημα εξάτμισης που προωθεί την αποτελεσματικότερη μεταφορά ενέργειας σε κάθε βήμα και έχετε ένα ωραίο ζευγάρι παγοπέδιλα για μακροχρόνια χρήση.

Σημείωμα: Σας συνιστούμε πάντα να ακονίζετε ένα παγοπέδιλο αυτού του διαμετρήματος στο τοπικό σας γήπεδο χόκεϊ επί πάγου ή σε έναν τοπικό ειδικό.

Με βάση την εμπειρία μας με την CCM, αποφασίσαμε να παραθέσουμε τα πατίνια με μεγέθη που αντιστοιχούν στα πραγματικά μεγέθη παπουτσιών. Έτσι, όταν επιλέγετε ένα νέο παγοπέδιλο, απλά αντιστοιχίστε το με το τρέχον μέγεθος παπουτσιού σας.

Η CCM χρησιμοποιεί τον δικό της πίνακα μετατροπής και έχει επισημάνει τα κουτιά των προϊόντων της με τα δικά της "μεγέθη ΕΕ". Αυτό σημαίνει ότι το κουτί πιθανότατα δεν θα ταιριάζει με το μέγεθος που επιλέξατε, γι' αυτό σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τα πατίνια πριν τα στείλετε πίσω.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά liner:
Ενσωματωμένο, Ανατομικό σχήμα
Η λάμα μπορεί να αντικατασταθεί:
Ναι
Υλικό μπότας:
Μικτά υλικά
Υλικό liner:
Μικροΐνες
Τύπος μπότας/κέλυφους:
Σκληρό
Κούμπωμα:
Κορδόνια
Βάρος:
707g
Cuff:
High lateral support
Εξωτερική σόλα:
Composite exhaust
Υλικό λάμας:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Τρόχισμα λάμας:
Δε χρειάζεται
Δοντάκια:
Όχι

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (2)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (2 κριτικές)

SkatePro