Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Ruby Soft Derby Roller skates

(7)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Αυτά τα πατίνια Chaya είναι ιδανικά για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν roller derby. Αυτό το πατίνι προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα χωρίς να σπάσει την τράπεζα. Και το ωραίο είναι ότι αν αποφασίσετε ότι το Roller Derby είναι για εσάς, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε την πλάκα, τους τροχούς και άλλα μέρη για ένα πιο εξατομικευμένο στυλ και καλύτερα μέρη.

Η μπότα είναι πολύ μαλακή με ακόμα πιο μαλακή επένδυση που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένη από σύνθετο υλικό που συντηρείται εύκολα και είναι επίσης ανθεκτική στις γρατζουνιές. Έχει χαμηλό κόψιμο για βέλτιστη ευελιξία.

Η πλάκα Shari 3.0 σε αυτά τα πατίνια Ruby φέρνει ένα μείγμα από νάιλον και fiberglass που είναι και τα δύο εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά, ανθεκτικά και ελαφριά. Με τη δυνατότητα τοποθέτησής της στις περισσότερες μπότες Chaya με το Dual Center Mounting που σας επιτρέπει επίσης να γωνιάσετε την μπότα στο συγκεκριμένο στυλ οδήγησης πάνω στην πλάκα. Το σύστημα Power toe σας δίνει περισσότερη δύναμη, ταχύτητα και έλεγχο και διατηρεί μια μικρή προένταση στους μύες σας, η οποία σας επιτρέπει να αντιδράτε πιο γρήγορα.

Η Ruby δεν χρησιμοποιεί το σύστημα τοποθέτησης DCM σε αυτή τη ρύθμιση. Τοποθετείται με μια παλιάς σχολής ρύθμιση 4 μπουλονιών.

Τα φορτηγά είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και έχουν γωνία 20º.

Οι τροχοί Octo Paseo στο Ruby Soft έχουν σκληρόμετρο 78A και σχήμα που στοχεύει στο να παρέχει στους αρχάριους έναν εύκολο στο skate τροχό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικούς τύπους επιφανειών. Σημειώστε ότι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πατίνια μόνο για ντέρμπι εσωτερικού χώρου, ίσως να θέλετε να πάρετε πιο σκληρές ρόδες που θα είναι πιο κατάλληλες για αυτόν τον σκοπό.

Το πώμα Cherry Toe σας δίνει πρόσθετο έλεγχο και ευελιξία. Οι ημιμαλακοί δακτύλιοι Jelly Interlock εξισορροπούν την άνεση και τον έλεγχο. Τα ρουλεμάν Wicked ABEC7 παρέχουν αβίαστη ταχύτητα κύλισης.

Χαρακτηριστικά

Υλικό soulplate:
Υαλοβάμβακας, Πλαστικό, Μικτά υλικά

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (7)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (7 κριτικές)

SkatePro