×
Μενού

Πακέτο Longway Classic Roller Ski

Περιγραφή

Longway Classic Roller Ski Package - Η πύλη σας για αβίαστο σκι. Γιατί να συμβιβαστείτε με μεμονωμένα προϊόντα όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα εξατομικευμένο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας για σκι; Το πακέτο Longway Classic Roller Ski Package συνδυάζει ποιότητα, ευκολία και προσιτή τιμή, προσφέροντάς σας την απόλυτη αξία. Ετοιμαστείτε να γλιστρήσετε στις χιονοδρομικές σας περιπέτειες με ευκολία, άνεση και στυλ.

  • Longway Classic Roller Ski: Ξεκινήστε μια ομαλή βόλτα με αυτά τα κορυφαίας ποιότητας σκι με ρόλερ, κατασκευασμένα για άνεση και απόδοση.
  • Δεσίματα σκι με ρολό Longway Classic: Ζήστε μια ανώτερη πρόσφυση και έλεγχο με δέστρες προσαρμοσμένες για τα roller ski σας, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία σκι.

Ολοκληρώστε το πακέτο με αυτά τα προαιρετικά πρόσθετα:

  • Μπότες για σκι με ρόλερ: Απογειώστε την περιπέτεια του σκι σας με μπότες σχεδιασμένες για απόλυτη άνεση και υποστήριξη.
  • Μπαστούνια Rollerski: Προωθήστε τον εαυτό σας προς τα εμπρός με σκήπτρα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση και έλεγχο.
  • Γάντια ή γάντια: Προστατέψτε τα χέρια σας από τα στοιχεία της φύσης και διατηρήστε σταθερό κράτημα με την επιλογή μας σε γάντια και γάντια υψηλής ποιότητας.
  • Τσάντα Rollerski: Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός σας είναι ασφαλής και οργανωμένος με μια ανθεκτική τσάντα κατασκευασμένη για σκι με ρόλερ και αξεσουάρ.
  • Δωρεάν λίμα για τις άκρες των σκήπτρων: Διατηρήστε τα σκήπτρα σας κοφτερά και έτοιμα για δράση με το δωρεάν λίμα για τις άκρες των σκήπτρων.

Σημείωση : Συνιστούμε την τοποθέτηση των δεσμών να γίνεται από εμάς. Οι περισσότερες δέστρες χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία για να τοποθετηθούν σωστά.

Προβολή όλων

κριτικές   (5)

Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
31/03/2024
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
30/03/2021
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 5 κριτικών
SkatePro