Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Τα πατίνια Topaz βρίσκονται λίγο πάνω από τη μέση της γκάμας των εξειδικευμένων τετραπλών πατινιών της Derby στη σειρά Chaya. Προσφέρουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, χωρίς να καταστρέψουν την τράπεζα. Και το ωραίο είναι ότι αν αποφασίσετε ότι το Roller Derby είναι για εσάς, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε την πλάκα, τους τροχούς και άλλα μέρη για ένα πιο εξατομικευμένο στυλ και καλύτερα μέρη.

Η μπότα έχει το χαμηλό προφίλ ενός αθλητικού παπουτσιού και είναι επενδυμένη με πολυουρεθανικό νανοδέρμα, το οποίο είναι τόσο μαλακό στην αφή όσο και ανθεκτικό στη φθορά από την επαφή με το δάπεδο του παγοδρομίου του Ντέρμπι για παράδειγμα ή με άλλους παίκτες του Ντέρμπι. Η επένδυση Poron/EVA είναι εξαιρετικά μαλακή και άνετη και θα σας κάνει να κάνετε πατινάζ όλη μέρα με ελάχιστη έως μηδενική δυσφορία. Και για να βελτιώσει την εφαρμογή, η Chaya έχει κάνει την μπότα και την επένδυση πλήρως θερμοδιαμορφώσιμες, ώστε να μπορείτε να έχετε αυτή τη δεύτερη δερματική εφαρμογή. Έχει χαμηλό κόψιμο για βέλτιστη ευελιξία.

Για την Topaz, η Chaya έχει επιλέξει τις πλάκες Zena. Σούπερ ανθεκτικές, χαμηλού βάρους και επίσης συμβατές με τη μοναδική Dual Center Mounting της Chaya, η οποία σας επιτρέπει να γωνιώνετε την μπότα ανάλογα με το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης πάνω στην πλάκα. Το σύστημα Power toe σας δίνει περισσότερη δύναμη, ταχύτητα και έλεγχο και διατηρεί μια μικρή προένταση στους μύες σας, η οποία σας επιτρέπει να αντιδράτε γρήγορα και να αλλάζετε κατεύθυνση σε μια στιγμή.

Τα φορτηγά είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και έχουν γωνία 20º.

Οι τροχοί Octo Edge είναι φαρδιοί και εύκαμπτοι και διαθέτουν σκληρόμετρο 92A.

Το toe-stopper Chaya Cherry Bomb σας δίνει πρόσθετο έλεγχο και ευελιξία. Οι ημι-μαλακοί δακτύλιοι Jelly Interlock δημιουργούν μια λεπτή ισορροπία μεταξύ άνεσης και ελέγχου. Τα ρουλεμάν Wicked ABEC7 παρέχουν αβίαστη ταχύτητα κύλισης.

Χαρακτηριστικά

Υλικό soulplate:
Αλουμίνιο

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (2)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (2 κριτικές)

SkatePro